Egy klub, meg egy benzinkút...

No. 35

2009/08/30. - írta: Jurijsofőr

Azt gondoltam, hogy ezt a bejegyzést még egy jó ideig nem kell megírnom, de aztán máshogy alakult. Kicsit több, mint egy év közös munka, 35. buli, és nagyjából 25 000 km. (igen, Ádám, utánaszámoltam, és a valós adat kb. ez, nem az, amit az Azfeszten mondtam) után befejezem a Jurij fuvarozását, és emiatt a jurijinside gondozását is. Az ok személyes, ősszel külföldre költözöm. A blog viszont nem szűnik meg, az utódlás megoldott, ahogy mondani szokás. 

Az Azfeszt tehát egyfajta búcsúkoncert volt nekem, és a srácok zavarba is hoztak, mert nagyon kedves ajándékokkal leptek meg, illetve ami még ennél is fontosabb: rajtuk is éreztem azt, amit én is érzek, hogy bizony nagyon fog ez az egész hiányozni. Ezúton is köszönöm nekik ezt, meg az összes többi élményt, amit a 35 buli kapcsán volt szerencsém átélni. És köszönöm azoknak is a figyelmet, akik olvasták a blogot, igazán megtisztelő, hogy figyeltetek ránk. Legyen ez így ezután is!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jurijinside.blog.hu/api/trackback/id/tr171348695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ishi 2009.09.02. 15:12:01

Szép volt Viktor! :)
Remélem, bejön a számításod ott, ha meg mégsem akkor várunk vissza :)
A koncert egyébként jó volt, elég sokan voltak, pedig a metálsátorba kerültünk...
Menjenek jól a dolgaid!


Ui:Ha már nagyon hiányzunk szervezz koncertet a digókhoz :-)

Jurijsofőr 2009.09.02. 17:51:40

Köszi Ádám!
Aztán ne ijedj meg, ha a honlapon elkezdenek megjelenni torinoi, meg milanoi koncertdátumok! :)

ticsko 2009.09.02. 20:11:07

Hiányozni fognak ezek az élménybeszámolók Vitya! "Úgy" csak Te tudod előadni azokat! De azért kíváncsian várom az utódot is! :)

jurijdani 2009.09.03. 09:35:53

Vitya! Egy élmény volt veled a sok út, és kösz a végtelen türelmed! Drukkolok, hogy kint minden jó legyen, de ha nem, akkor várunk vissza!
süti beállítások módosítása