Egy klub, meg egy benzinkút...

Törlesztés part 1

2009/07/31. - írta: Jurijsofőr

Nos hát, megint nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztem sajnos, de! elkezdem végre a törlesztést, mert már a pofámról a bőr sül le. Szóval, volt ugye Alsópáhok, amiről én lemaradtam, a többiek beszámolójára kell hagyatkoznom, ami szerint hatalmas buli volt a Balaton mellet, később pedig a Balatonban is. Kellemes közönség, jó koncert, hazafelé éjszakai fürdőzés (képek megtekinthetők Ádámnál). Aztán. Volt még a Múzeumok Éjszakája Debrecenben, ez az este erős imádkozással indult, mert délután még szakadt az eső, és kevéssé tűnt valószínűnek, hogy ebből egy szabadtéri koncert lehet, de lett.

Hál' Istennek, elállt az eső, kisütött a nap, eljöttek az emberek, szóval minden rendben ment, aztán gyors pakolás után a zenekar háromnegyede elhúzott Nyíregyházára, hogy ott bulizzon, Szati maradt a helyszínen, én meg elmentem kocsmázni Debrecenben, de ez kevéssé lényeges, azt hiszem. Ezután volt a Zöld Pardon, ami történelmi este volt a zenekar életében, és debütálás volt nekem, mert Gabikának körülbelül húsz másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy eltépjen egy húrt. Szati vadul kalimpál, hogy menjek fel, felmegyek, Gabika a kezembe nyomja a gitárt, fülembe kiabálja, hogy hanyas húr kell oda, én meg remegő kézzel kicserélem. Szarul. Következő számot megint a színpad sarkában töltöm, ölemben a gitárral, homlokból kicsit gyöngyözök, de ekkor már sikerül elfogadhatóan felraknom a húrt. Mélyvíz. És ezután következett a Peti magánszáma, aminek megítélése legyünk őszinték, nem volt egységes a zenekaron belül.

A magánszám a következő volt: ülünk a teljesen teletömött ZP kellős közepén egy asztalnál, szépen fogynak a sörök, mindenki jól van, és egyszer csak Peti közli, hogy éhes. Felhívtuk a figyelmét a büfére, de azt mondta, hogy tud jobbat. Előkapott egy villát, két hatalmas szelet kenyeret, meg egy műanyag ételhordót, és boldogan falatozni kezdett a nyagyija töltöttkáposztájából. Kétségtelen, hogy jobb, mint a büfé, ezt Gabika is tanusíthatja, mert ő is rábukott azonnal. "Kulturált jóestét kívánunk mindenkinek, az asztalon a töltöttkáposzta egyenesen Nyíregyházáról". Érdekes látvány volt (nem nekünk, a helyieknek, akik szemmel láthatólag nem ehhez vannak szokva), Ádám rögzítette, talán majd valami jubileumi DVD-n rajta lesz, Jurij zenekar menni Zöld Pardon, vagy valami hasonló címen. Aki nem bírja ki addig, az kérje el Ádámtól a felvételt.

End of Part 1, folyt. köv. holnap (tényleg)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jurijinside.blog.hu/api/trackback/id/tr441279818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qcu 2009.07.31. 21:01:12

:)
Holnap tényleg? :P :D

ticsko 2009.08.02. 19:51:02

:D Vitya! Neked hány órából áll egy nap? :D

Qcu 2009.08.03. 15:37:01

Találó kérdés...:P
Minél több órából áll egy nap, annál lassabban öregedik... Jól csinálja.:P

Jurijsofőr 2009.08.05. 09:24:13

Mostmár ki kell böjtölni az A38-as bulit sajnos

Qcu 2009.08.09. 10:58:23

@Jurijsofőr:
Mostmár az is elmúlt... :P
süti beállítások módosítása