Egy klub, meg egy benzinkút...

Törlesztés Part 2

2009/08/11. - írta: Jurijsofőr

SZ. A. R.,

avagy Szabadszállási Amatőr Rockfesztivál. Mikor odaértünk, és körülnéztünk, az volt az első gondolatom, hogy ez tényleg az. Amatőr is, meg Sz.A.R. is. A hangulat persze jó volt, a fesztiváloknak mindig van egy alaphangulata, csak a ránk váró színpad és környéke volt kicsit lehangoló. Át is mentünk rögtön a nagyszínpadhoz, ahol megtekintettük a Yellow Spots műsorát, ami nekem nem tetszett, Ádámnak igen, a többieket nem tudom. Aztán egy-két gyors csocsómeccs után visszamentünk a színpadunkhoz, közeledett a kezdés. A Jurij előtt fellépő zenekar nehezen dolgozta fel, hogy a szervezők által rájuk szánt idő nem nettóban értendő, tehát az 50 perc az nem 20 perc átszerelés plussz 50 perc koncert, hanem koncert+átszerelés= 50 perc. Mindegy, túltették magukat rajta.

Ami ezután jött, az nekem napokig tartó lekiismeretfurdalást okozott, mert igaztalanul gondoltam azt, amit fent leírtam. A Jurijt hatalmas lekesedéssel fogadták, a közönség is, meg a szervezők is, mert valljuk be, ritka az, amikor a keverő mögül kiszól a hangosító, hogy játszatok még nyugodtan, mert ez fasza, és a következő zenekar azt mondta, hogy szívesen várnak még egy kicsit, és az sem mindennapos, hogy a színpadmester nem a csuklóját csapkodja az órája helyén, hogy ideje lenne lelépni, hanem azt kérdezi, hogy nagyon sietünk-e haza, mert ha nem, akkor még pár szám beleférne. Szóval felülvizsgáltam álláspontomat, és arra jutottam kb. 5 perccel a kezdés után, hogy ez egy jó hely. Ide még írnék valamit, ha nem lenne akkora közhely, hogy füstöl (lelkes amatőrökről, szervezésről, meg hozzáállásról többnyire), így viszont legyen elég annyi, hogy megvolt a bája a dolognak, és nagyon jól működött. És még egy fontos dolog: hogy őszinte legyek, a zenekart is régen láttam ennyire felszabadultnak, mint aznap este.

És ne feledkezzünk meg a Sz.A.R.burgerről sem, amit ugyan én nem kóstoltam, de elmondva sem mindennapi. Figyelem, ilyen még nem volt, recept a jurijinside-on:

Hozzávalók: Zsemle, mustár, pácolt füstölt tarja, sült hagymakarikák.

Elkészítés: a zsemlébe tetszőleges sorrendben rakd bele a többit.

Ádám ráment, azt mondta, hogy nagyon finom.  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jurijinside.blog.hu/api/trackback/id/tr571302551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Qcu 2009.08.11. 14:56:12

Ügyes...:) Egészen 12napba került... A beszámolók meg eddig voltak beígérve, úgyhogy mostantól nem lehetünk a lelkiismereted... :P
A recept meg meglehetősen morbid - nem egy "sajtburgerrecept", az tény :P-, de attól még persze lehetett finom, de ezt csak az illetékes kóstoló tudhatja igazán...:)

Ishi 2009.08.25. 23:49:02

Khmm... Viktor mintha jótékonyan kifelejtetted volna a csocsóbajnokságon történteket :D Tudod.... amikor.... és akkor mi a Danival.... nagyonsok-nagyonkevésre.... dereng már? :)))
A SZAR burger igazán jó volt, pláne, hogy én hivatalból tudom a sajtburgerét is :)
Amúgy jövőre beígérték a "Nagyszínpadot" :) Nemszar mi??!!

Ui.: és persze, benne voltunk a TV-ben! Kistérségiben ugyan, de ne legyünk telhetetlenek, ráadásul másik nem is volt ott :)
süti beállítások módosítása