Egy klub, meg egy benzinkút...

DuckPub

2009/05/14. - írta: Jurijsofőr

Azaz Kacsa Kocsma, csak így elegánsabb. Voltaképpen pedig egy strandszerű hely, medencék nélkül. Szabadtéri színpad, lángosos, hamburgeres (Ádám nagy-nagy örömére, egy darabka a fiatalkorából, fényes zsömle rulez). Feri szerint meg olyan a hely, mint a ZöldPardon, csak kicsiben, szóval tetszetős, na. Előtte próba Budapesten, szóval megint korai indulás, én konkrétan nyolckor ültem be a kocsiba reggel, kellett menni még erre-arra. Ebből adódik, hogy a koncertről nem sokat tudok mondani, mert azt én a buszban töltöttem alvással, ellenben a hazaút, az fergeteges volt. Telt ház a kocsiban, Gabika is velünk, meg Ági még, és azon ritka alkalmak egyike, amikor nem a horkolást hallagtom, hanem az éneklést (különös tekintettel a Láttál-e már... kezdetű dalra, illetve Afroman Because I got high című örökzöldjére) meg a tőről metszett, zsigeri ökörségeket (erre most nem hoznék konkrét példát, de el lehet képzelni a korábbiak alapján a hangulatot). Szeretem az ilyet, ezért jó ezt csinálni. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jurijinside.blog.hu/api/trackback/id/tr561122129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jurijdani 2009.05.14. 22:38:40

Csak annyit fűznék hozzá, hogy ha ennyire talán nem is volt izgalmas a mi visszatérésünk Pestre a Muchas Mamasszal és Ádámmal, de legalább mi 35 perc alatt otthon voltunk, és persze volt Meki Pesten, mert Ádámnak nem volt elég a lángos-hamburger kombó, ráadásul mintegy 15 percen keresztül a srácokkal 3 szólamban énekeltük a Megmérgeztél refrénjét köreb-körbe. Ádám meg először röhögött, aztán zavartan köhécselt, majd próbált valami sztorival elhallgattatni minket, de lehet, hogy erre már csak én emlékszem így, és igazából arra gondoltam, hogy szegénynek ez lenne az egyetlen esélye...

Ishiseven 2009.05.15. 10:46:31

:-) Szerintem ez pompás koncert és utazás volt!
időutazás a pufizsemlés-csalamádés hamburger korba...
valóban nem pontosan emlékszel Dani, remek volt a megmérgezett kánon, ti tértetek át a focidrukker rigmusokra..
állé-állé anyád ..... volt allé, stb állé :-)) no, és itt tértünk át a sztorizásra
Szóval, remek volt


ui.: holnap végre újra utazom :-)
ui.2: azért az fáj, hogy becsaptak a Mekiben, ezért visszaállok a tálcaelhozásra. Tvzéshez nagyon praktikus, mert jó pereme van.
igényénylés nálam, színválaszték: kék, piros
süti beállítások módosítása