Egy klub, meg egy benzinkút...

A Jurij, a mekdó és a U.S. Army

2009/05/02. - írta: Jurijsofőr

Ádám újabb érdekes gondolatát osztotta meg velünk Böszörményben. Abból indult az egész, hogy Böszörményben nincs McDonald's. Ez Ádámot rendkívül rosszul érintette, pláne, mikor azzal is szembesülnie kellett, hogy nem csináltunk szendvicseket se, mert a keleti szekciónak ennél közelebb csak akkor van koncert, ha Debrecenben, vagy Nyíregyen játszik a zenekar, így tehát nem éreztük szükségét a túlzott készülődésnek, mindenki evett otthon, oszt jónapot.

Tehát, az elmélet: köztudott, hogy az USA nem támad meg olyan helyet a világon, ahol van mekdó. Ádám ebből az alapvetésből jutott el odáig, hogy kijelentse: biztonságpolitikai szempontból indokolt lenne, hogy a Jurij csak olyan helyeken lépjen fel, ahol van McDonald's. Ezzel mindenki jól járna, mert egyrészt, ha nem is lennénk teljes biztonságban, azért az amerikai haderő felől már nyugodtak lehetnénk, másrészt Ádám se maradna éhen. 

Köszönjük Ádám, újabb értékes felvetés, várjuk a következőt.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jurijinside.blog.hu/api/trackback/id/tr551098517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ishiseven 2009.05.02. 15:45:46

és most Dorog jön, kezdjek aggódni?

jurijdani 2009.05.04. 10:54:49

utánanéztél és nincs?
süti beállítások módosítása