Egy klub, meg egy benzinkút...

Pornósok a belső sávban

2009/05/14. - írta: Jurijsofőr

Igen, pornósok, egy terepjáró, meg egy BMW, akivel később még volt egy-két, hát majdnem azt írtam, hogy meleg, de maradjunk inkább a meredeknél, szóval érdekes percünk. A terepjárót Szati részesítette kitüntető figyelemben, többször kellett mellé menni, hogy átnézhessen, és szemügyre vehesse a bent ülőket. A BMW-ssel meg az történt, hogy majdnem letolt minket a pályáról, aztán mikor felhívtam a figyelmét arra, hogy ez nem túl udvarias dolog, akkor beállt elénk, és kb. százzal gurultunk, majd kis kavarodás után megint mögénk került, aztán mikor kiálltunk sört venni egy benzinkúthoz, akkor közelebbről is megnézett minket, de szerencsére elhajtott. Szégyen, nem szégyen, azért be voltam fosva, de nem lett baj szerencsére.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jurijinside.blog.hu/api/trackback/id/tr961122135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ishiseven 2009.05.15. 10:53:03

fotók vannak??????

BMW-stől nem félünk, én is vezettem olyat oszt mégse voltam nagyobb ember...
Bár egy Jurijsofőr legyen tisztában a jobbra tartással, a pályán a belső sáv nem állandó haladásra való. El kell engedni nem vagy te önkéntes rendőr, hadd menjen, várják a veséjét :-)

Jurijsofőr 2009.05.15. 13:14:08

Tudom, mire való a belső sáv, pont arra, amire használtam, egy kamion volt a jobb oldalamon, mert előztem éppen, azér' az alá meg nem ugrok be illemből! ;)
süti beállítások módosítása