Egy klub, meg egy benzinkút...

Napraforgók

2009/04/12. - írta: Jurijsofőr

Szóval Szolnok, Borostyán Műv. Ház. Első szolnoki koncertje a zenekarnak, ilyenkor mindig van egy kis kiváncsiság is, hogy milyen a hely, meg mennyien lesznek, ilyesmik. De ami miatt igazán emlékezetes volt ez a nap, az az, hogy ez volt az első koncert idén, ahol még világosban értünk oda, és sokan rövidnadrágban érkeztek, nem fagytunk meg, ha kimentünk cigizni, egyszóval (végrevégre) érezni lehetett a tavaszt.

Ez megadta az alaphangját a bulinak, ráadásul a hely is rendkívül alkalmas volt arra, hogy kiélvezzük a lágy tavaszi estét, ugyanis egy hatalmas terasz húzódik végig az épület mellett. És mintha a szervezők is rá akartak volna segíteni, nem lehetett bent dohányozni, tehát mindenki a lehető legtöbb időt töltötte kint. Egy tök nyugis, csendes este, kellemes beszélgetésekkel, jó idővel, kora nyári hangulatban. Koncert szempontból semmi különös, lement a buli rendben, aztán mi Petivel húztunk Nyíregyre, plakátokat leadni a jövő heti koncert helyszínére (jelentem, sikerült odaérni, éppen időben).

Szóval egy tök sima este, kellemes hangulat, de semmi különös. Néha viszont ez a legtöbb, amit kívánni lehet, és nagyon jó volt ez így.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jurijinside.blog.hu/api/trackback/id/tr611060466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása