Egy klub, meg egy benzinkút...

A főszakács séfének a főnökének a séfének a főnökének a szakácsa, bazmeg

2009/05/02. - írta: Jurijsofőr

Ezt most csak azért, mert ilyen ritkán van, de akkor nagyon. Olyan, hogy hazafelé Peti nem alszik, sőt, amellett, hogy éber, még beszél is. De ha ilyen van, akkor dőlünk, mert olyanokat mond, mint a címben szereplő. Meg olyanokat is, hogy: szerintem eltévedtünk, de nem para, csak mondom. Én már jöttem erre apámmal, akkor is eltévedtünk, de mondom, mindegy, csak úgy mondom. És ez a gondolat körbe-körbe, aztán kis szünet, majd ugyanez tér vissza, mint egy wagneri lejtmotívum, újra és újra. Szórakoztató egy hazaút volt, annyi szent.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jurijinside.blog.hu/api/trackback/id/tr321098486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ticsko 2009.05.06. 15:13:03

Hát igen...egy élmény volt végigizgulni, hogy vajon a rémmese beigazolódik vagy sem! Mindenesetre Viktor nem tért le a 'sárga útról' és hazaszállítmányozott mindenkit...ráadásul a Peti stand up sem volt utolsó! :D
süti beállítások módosítása