Egy klub, meg egy benzinkút...

A hazai pálya előnye

2009/04/21. - írta: Jurijsofőr

No szóval akkor Nyíregyháza, Arsenal, otthoni koncert. Vegyük szép sorban, mert azért történt egysmás. Péntek este próba, ehhez Budapestről kellett dobot, meg erősítőt importálni, meg persze az se baj, ha Gabika meg Dani is eljut a próbára, szóval elmentem értük. Nyolc körül találkozás a próbateremben, aztán egy eseménydús próba után taxival haza (kocsi a próbateremnél alszik, mert volt egy kis sörözés), illetve nem haza, hanem Szatiékhoz, akik voltak olyan kedvesek, és befogadtak erre a hétvégére. Köszönet érte!

Szombaton kettőtől megint próba, majd pakolás az Arsenalba, beállás, vacsi, zuhany, majd sörözés (Istenem, de jó helyben koncertezni). Vendég a Skafunderz, majd kezdődik a Jurij. Iszonyat hangulat, minden működik megint, just like Gödör. Koncert után szolid (na jó, annyira nem szolid) afterparty, vasárnap délután vissza Debrecen Szatival, fáradalmak kipihenése, sztorik mesélése, stb.

Összességében tök jó hétvége, kellemes, stresszmentes, no kapkodás, no para, szeretem az ilyet. Ma Hajdúböszörmény, csütörtökön Szeged, aztán megint Nyíregy, stb. stb. szóval nem állunk le (miért is tennénk?)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jurijinside.blog.hu/api/trackback/id/tr771077705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása